Etusivu1
Brandiäänestys51
Brandilista29
Muoti2
MISC3
Menot4
Lifestyle5
Profiili6
Brandstory25
Foorumit7
Mikä on mov?8
36
mov travel41
What's going on35
46

käyttäjätunnus

salasana

Tietosuojaseloste

MOV ” Merkillä On Väliä” sivustotKerättäviä henkilötietoja käytetään vain MOV (Merkillä On Väliä) projektin yhteydessä erilaisiin kilpailuihin ja asiakaskyselytutkimuksiin osallistuttaessa. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille ilman rekisteröidyn suostumusta.

Rekisteriin tallennetaan ainoastaan seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, sukupuoli ja syntymävuosi.

Tietoja säilytetään ainoastaan MOV - Projektin ja kilpailujen keston ajan tai lyhyemmän ajan, jos henkilö haluaa tietonsa poistettavaksi rekisteristä.

Palveluun rekisteröityneellä on oikeus saada tarkastaa itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua, oikeus kieltää antamiensa tietojen käytön suoramarkkinointi- tms. tarkoitukseen sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa. Asiaa koskevat pyynnöt osoitetaan rekisterinpitäjäyritykselle tai suoraan tietosuojaselosteen lopussa mainitulle yhteyshenkilölle.

Henkilötietolain 10 §:n mukainen rekisteriseloste on nähtävissä ja tulostettavissa rekisteriselostesivulla. Omat tietonne voitte tarkistaa kirjauduttuanne valikon kohdassa 'omat tiedot'. Rekisteriselosteen voitte saada myös postitse rekisterinpitäjältä tai käydä rekisterinpitäjän toimipisteessä tutustumassa otteeseen. Tutustumistilaisuuden ajankohdasta on syytä sopia rekisterinpitäjän kanssa etukäteen.

Palvelun ylläpitäjä ja rekisterinpitäjä on InnoCasa Oy (Y-tunnus 0614904-1), Eteläranta 4 B, 00130 Helsinki.

Sivujen teknisestä toteutuksesta vastaa Innocasa Oy, puh. 09- 6220 560. Tiedusteluihin vastataan arkisin klo 9.00 - 16.00 välisenä aikana.  

Näistä merkeistä
Mistä..

Paras blogi
ns. "erilaiset nuo...

viesteihin vastail...
Vaatteet on mun aa...

designin Wikipedia
blogi on muotia

tanssi ?
Cheerleading

Christmas in other...
Have lunch at the ...

göteborg
Thaimaahan!!
 

Lataatko maksullista musiikkia netistä..

Lähes viikoittain
Lähes kuukausittain
Harvemmin
En koskaan

Aiemmat äänestykset